Magnus: Född och uppvuxen i Laisvallby. Har kört skoter så länge jag kan minnas. Allt började när jag var 4 år på Yamaha Sno Scoot 80cc. Efter det har skotrarna bara blivit större och utmaningarna tuffare. Jag har hållit på med friåkning sen ca 13 års ålder, även kört skotercross i tre år. Uppvuxen i en företagarfamilj och vill gärna fortsätta i samma spår.

 

Filip: Född och uppvuxen i Laisvallby i en företagarfamilj. Mina första steg tog jag mot min fina Ski-doo Elan 250, så skoterintresset har alltid varit närvarande. Har även kört skotercross i fyra år med meriter som bland annat SM-Guld 2010. Nu är det friåkning som gäller.

 

Om oss (företaget)
Eftersom skoterintresset är så stort hos oss vill vi gärna dela med oss av det. Därför har vi startat ett företag som kan göra just det. Vi vill sprida glädjen med att köra skoter, genom att vi tar er till riktigt grymma ställen där skoterkörningen är som bäst. Även lära ut lite teknik, tips och trix för att DU ska kunna ta din körning till nästa nivå. Vi har även uthyrning av skotrar, så om du inte har någon själv är inte det ett problem.